Allt jag vill gora...

....ar att roka och vara full. Jag orkar inte vakna men jag kan heller inte sova, jag vill ata och magen ar arg for att den ar tom men jag kan inte ata, inget smakar.
Mitt patetiska och sjalvdestruktiva jag som smyger sig pa, men det gar over...snart.... 


Svettig bergsklättrare


Snart ska han omskäras, men han e glad ändå


Snart ska de omskäras


Omskärelsefest



Vi firar att en massa pojkar ska får snorrarna avskurna

Fina Mooni


I väntan på tjejgrupp


Gänget i Mooni


A la mode in Uganda


Boda boda


Erik aka Ofwono prövar byxor på nytt vis


Snart blir han omskuren...


Ugandiskt bröllop


Barn på berget


Ungar



Mzuuunguuuu aow aaa yuuuu?

Det senaste

Folk klagar på att jag inte skriver, jag veeeeet, jag e dåååålig! Det suger fett att inte ha Internet hemma, Internetcaféer är bara vedervärdiga, tröga och sega och man blir stressad, bara 10 minuter kvar och bla bla bla. Vi har också för övrigt bojkottat Mbale resort som ligger på vår gata, där vi normalt brukar surfa. Lördagen var bara för mycket, ingen el och ingen generator, pizza kunde vi inte få, kanske mixed vegetables? Min gris var typ bara kol och jag fick pommes istället för potatis som jag ville ha, han kom med potatisen när jag hade ätit klart och frågade om jag ville ta med dem hem, dööh? Vi kunde inte heller se vad det egentligen var vi åt, för det fanns inga stearinljus på hela stället. Nej, det tänkte vi inte acceptera! Tur för mig så är Linda en bestämd dam, typ som Lenita på restauranger som kräver saker och ting gratis, medan jag är den veliga och ba mmmm ja jo porken kanske var lite bränd, men det är ok, mmmm, men Linda krävde bestämt att vi skulle ha varsin Bailey's som plåster på såren. Management blev inkallat, men tydligen var Bailey's alltför mycket begärt, och det tyckte vi var extremt dåligt, så sen dess bojkottar vi.

Projektet står och faller, kan man väl säga, då den enda normala människan i Mooni Sports Club sa upp sig och stack till Kampala, så vi gör inte överdrivet mycket just nu. Linda fick ett tråkigt besked och kommer att åka hem nästa vecka, så jag kommer att vara ensam ett tag framöver. Jag vill också åka hem, bara för en dag, jag vill äta, jag är less på att all mat görs på tomat och lök. Sitter på verandan just nu och äter vattenmelon, ananas, passionsfrukt, äpple och banan, som i vanliga fall skulle vara helt lyx, men just nu vill jag bara ha knäckebröd med herrgårdsost och gurka. Falukorv och makaroner. Havregrynsgröt. Gott kaffe. Haloumiost. Lingongrova. Men jag har fått en ny svensk kompis och av henne fick vi Ahlgrens bilar och Amelia, tycker jag var snällt.


Puss på alla som kom ihåg mig på födelsedagen, jag hade hemlängtan och dagen var ganska allmänt misär, men jag blev glad av alla sms och telefonsamtal. TACK!


Pappa kommer hit över jul och nyår, ska bli mys, och så Lenita då så klart, looking forward!


Träffar Emilia, Mary, Titti och Bella i Kampala på måndag, sjukt länge sen känns det sen man bodde i Tomelilla med dem. Men det ska bli skoj.


Hoppas ni alla har det bra där ni är! Puss på höst (fast jag har sommar)....



RSS 2.0