the big 25

Jag är i Åske, myser hemma hos mamma och flickvännen och Matte. Pappa har precis gått hem till sitt, mmmm, känns fortfarande konstigt det där att han ska gå hem själv, men så varför sover jag inte där då? Jag är så dålig.

Vart i Linköping idag, betalade 200 spänn för tågbiljett plus 250 för läkarbesöket, for what? Jo, för att höra exakt det som jag fick höra för två år sen. Operation blir det troligtvis, men nu skickas ärendet vidare till Åske och till otroped oc sen ny kallelse, remiss och överläggning....så med andra ord om ca 15 år. Hoppas att jag fortfarande kan stå på spirorna då...! Jävla svenska välfärds (?) stat sjukvård...!

Om en vecka ska jag korsa Atlanten, för andra gången i mit liv, även den första gången var det för att hälsa på en kärlek, gud vad jag ska hålla påååååå....kan det inte bara va Johan Persson i Mönsterås, så mycket enklare!

Mamma undrade vad stränga Kim säger om mitt förhållande med M...? Undrar vad hon själv tycker? Ibland undrar jag var jag själv tycker, ibland tycker jag synd om henne.

I morrn är det då den stora dagen, undrar o  det känns annorlunda...? Jag är ju i alla fall ganska vuxen nu måste jag säga. Undrar hur många som kommer ihåg mig. Här har ni the story of my life...enjoy!

   

Helgen som gått ...levern värker



Full fredag, lördag och söndag...inte dåligt alls! Men igår sa nog kroppen ifrån och jag fick lägga en pizza på toan, usch va dåligt jag mådde, hela rummet bara snurrade. Fet ångest att jag skickade det där meddelandet, att man aldrig lär sig...
Men, alltså, jag ska faktiskt på fullaste allvar åka till USA, det är ju helt sjukt.


Om fyra dagar blir jag ett kvart sekel gammal, halvvägs till 50 och så vidare...


tantkväll

det har varit mycket trevligt....mycket mat, mycket vin och bra skvaller. jag undrar om killar pratar lika mycket skit som vi gör, och framför allt om de pratar lika mycket i detaljer om sina erövringar, hoppas verkligen INTE det...!
imorrn blir det utgång på terassen, jag ska övertyga min sambo om att låta mig spela...jag jobbar ju faktiskt inte längre, så tekniskt sett så får jag ju det, KUUUUUL!!!

jag kanske ska till USA, men jag vet inte än....vågar inte hoppas.............................mmmmmmmmm

krävande människor

broccoli med fullkornsris
chips
tomater, riktigt finhackade tomater med pressad citron och sån här chilli
erres salsa med koriander är jävligt god
ett glas juice....?

det är bara att ställa upp, men det gör jag så gäääärna så, mmmm

hur känner jag? ja, hur känner jag inför det här? vad ska man säga liksom, jag vet ju hur det ligger till och det är som det är helt enkelt, inget jag kan göra åt, inte just nu ikväll i alla fall...men jag antar att det någon gång kommer att komma till en punkt då det inte funkar längre, spelar ingen roll hur mycket man önskar och vill och har rosa flickdrömmar om. när jag tänker efter så handlar det ju egentligen inte om att ge upp något eller att förlora något eller någon, för det är något som jag inte har och aldrig har haft och förmodligen aldrig kommer att få, i alla fall inte på det sättet som jag vill. och det är väl egentligen ingens fel, jag kan inte skylla på någon utom mig själv, så jag antar att jag får va lite bitter då och då. så, spelar det egentligen någon roll hur jag känner då?

som Elin S säger:
Hey? Do you mind me asking for a part...of your love, of your world and even better of your heart...?

jag skulle hellre be om en bit av "world" just nu. vad spelar det för roll om jag har "love" och "heart" om jag inte kan få vara en del av "world", en del av livet, av vardagen, det är det som är det viktiga...undrar om jag har vetat det hela tiden eller precis kommit på det? just nu är jag fine med love och heart and soul och allt det där, men jag vet att jag med tiden kommer att vilja ha det andra också.

Afrika var bra, by the way...

East African Tour


Jag drar

Ok men jag drar till Afrika nu då...äkta konstigt att säga det. Snart ska jag sätta mig på ett tåg upp till Arlanda (1a klass huhu...), sen ska jag sova på hotell i natt, i väntan på att klockan ska bli fem och jag ska möta upp Emil och Maria kl 05.00 på måndag morgon. Undrar om man ska hitta på nåt bus ikväll då kanske...jag har ganska stor erfarenhet av hotell, om man säger så...måste ju i alla fall tömma minibaren och sätta upp på UU:s räkning.
Utöver dessa planer har jag förvånansvärt LITE koll på vad som händer under de kommande 10 dagarna. Jag som e kontrollfreak, i alla fall kontrollfreak light. Jag vet bara att i morrn kväll kommer vi att vara i Nairobi, och sen nån annan dag i Dar es Salaam och en annan i Zanzibar och en annan i Kampala, men jag har absolut ingen koll på vad som kan tänkas ske där. Jag antar att vi ska träffa folk som vi ska jobba med och sådär, men jag vet inte vilka de är. Dålig info, Emil, skärpning!!!

Ikväll ska mamma och pappa ha dejt och komma fram till om det blir en Afrika trip i höst och hälsa på lilla dottern. Hoppas!! Det skulle va så kul! Så kunde de bo hos mig uppe på kullen (om jag nu får bo där, saker och ting händer ju inte direkt i expressfart när man har att göra med afrikaner) och så kunde vi göra massa skojiga utfykter och åka på gorilla tracking och kolla massa andra roliga djur. Det skulle va äkta mys.

Den 31 augusti har han tid med mig. Undrar om han vet att jag fyller år då....skulle ju kanske va passande att dyka upp och gratta då. Orka va jag och planera vad folk ska göra och som inte ens kommer hända. Men jag ska nog inte säga. Jag kommer i alla fall ihåg ALLAS födelsedagar, till och med såna som jag gick i samma klass med i trean....


Nä, men jag åker väl då....yalla hej då!


ja...

...men jag är sjuk och det är jobbigt, så tyck synd om mig!

sista natten med gänget

gud va skönt.

Dagen har bestått av ADL, stressig lunch med potatisgratäng, bajs i tvättmaskinen och åska, regn och sol om vartannat. Myggorna håller på att äta upp mig, bara för att J har haft dörren öppen hela dagen 'DÖRREN SKA VA ÖPPEN!'...bara att lyda. Helt kvavt och fuktigt och åskigt, jag känner mig helt klibbig. Nej, nu blir det ingen mer Anna Svenson på killarnas schema. Jag är inte alls ledsen för det heller...
Sen har jag ringt och beställt tågresa, flygresa samt hotell och satt upp det på Uppsala universitet, härligt...

I morrn ska jag och Bella hälla i oss mängder av alkohol, hoppas bara att hon pallar, den lilla späda saken, i och med att hon ska festa idag..

Jag har bestämt mig för att skita i reggae-festival i Uppsala, det blir bara (här tänkte jag nu skriva KRABBIGT, men sen kom jag på mig själv, jag tänker INTE börja prata som de gör här...) jobbigt och omständigt och dyrt.

Äkta kontigt han var i natt, och vägrar säga varför också...orka va mysterious.

Jag tror att min sambo kommer att sakna min kalla rumpa i natt. 
 

tatueringen var borta, BORTA!

Jag kände en bitter smak i munnen när kämpade i stolen på 'house of pain'. Kan ju hoppas att de inte släpper in mig fler gånger om jag kommer och ska fixa. Lika bra att sätta en fet i pannan med en gång. Ärligt talat, riktigt DUM grej att göra!  Men nu e det over, slut, finito, tack och hej, yalla hej då!
Man kan tro att min nya tattoo är ett 'M', men det är det faktiskt inte även om det skulle vara passande, det är mitt stjärntecken, Jungfrun, VIRGO....så nu vet ni det.

Jag känner mig konstig, jag fick tjuttattack när jag gjorde havregrynsgröt, fast jag vet inte ens varför, det var liksom inte väntat. Det var inte alls AMUSEing, men jag tror heller inte att det var det det berodde på, fjantigt i så fall.

Jag har fått sambo, vi är jättelyckliga tillsammans, huhu. Hon är så snäll, men en väldigt bestämd kvinna, bäst att sköta sig...Sen ska vi skaffa ett O'boy barn och vara lyckliga i alla våra dagar.

I morgon jobbar jag sista dagen med mina kära muppar, sista för alltid. Funderar att säga precis vad jag tycker om dom, fast kanske ändå inte...jag är inte lika ärlig som min sambo, tyvärr. Och nu menar jag inte säga vad jag tycker om mupparna, det skiter väl dom i i alla fall, jag syftade mer på tanterna.

I övrigt så känner jag mig fortfarande konstig, äh, jag vet inte.


Farbror gubben snickrar så fint taket, så fint, ja...

Om 24 dagar fyller jag 25, over and out, yalla hej då!




klar....VIRGO

251532-53

AAAaaaaajjj!

251532-52

bara ritad än

251532-51

smått nervös

251532-50

kim får vänta....

251532-49

scary setting

251532-48

251532-47

251532-47

Rubriken får inte bestå av enbart blanktecken

16 timmar senare, på Svanen...har jag kommit på att jag också skitgärna skulle gå på bal, och inte med vem som helst heller.....Gud va härligt!


Jag orkar inte med den där människan längre, bojkotta!


arabella aka the genious

mmm men ok jag kanske har skrivit typ en halv b-uppsats åt Mia nu på typ tre timmar, det svåraste åxå, problemformulering, syfte, frågeställningar och TEORIIII!!! jag känner att min karma får många pluspoäng nu...

det är ett freak som smyger omkring här utanför, först gick han förbi, fram och tillbaka, typ 3ggr, sen såg jag han borta bland björkarna, och sen kom han igen PÅ CYKEL! äkta skum, jag är "lite" (ok, mycket) mörkrädd den senaste tiden (ok ok jag är alltid mörkrädd), orka....om jag är singel och bor själv för evigt så tänker jag skaffa mig en stor elak hund, for sure, och ska jag alltid bo i lägenhet, högst upp, helst på 10e våningen, nä just det jag e ju höjdrädd åxå, på 4e blir bra, men absoluuuut inte i hus!!

mamma e på pride, puss på dom!

men god natt då, jag ska vakna kl 6 imorrn, ja jaaaaaaaa

känner asmycket för att se 'Set it off' med queen Latifah just nu...ska söka och se om den finns å ladda ner

härligt liv

ok ok jag ska skriva lite nu då, för en gångs skull.
Trivsel på hög nivå just nu...mätt och go och lite lullig av gott grekiskt vin hos Mia, promenerade hem sen över campus i min ensamhet, så tyst och stilla....lugnet före stormen. Det är svårt att fatta att man inte är student längre, efter fem oseriösa år är det nu dags att ta tag i sitt liv, men jag klagar inte, jag har fått ett bra jobb och får betalt för att spendera ett par månader i mitt favoritland, tyvärr inte med min favoritperson som ju egentligen hör hemma där, men men...

Just nu ser jag fram emot:
Sluta på Svanen
Resan till Afrika med Emil o co
Festa med tanterna och de nya utisarna
Fylla 25 år och ha fest
Flytta till Kampala
Träffa M, när det nu blir...

Känns äkta konstigt detta med K och kid och allt, nu börjar det hända saker runt omkring mig. Också konstigt att W ber mig om pengar, tror hon att jag e miljonär eller?

Idag har jag skrubbat fläkten och spisen i typ 2 timmar och sagt upp min lägenhet, redan 4 som har anmält intresse, så detta går nog vägen....frågan är bara vart jag ska göra av alla mina miljoner grejer....

Olvidame tú....

Jag undrar vart detta kommer att sluta....den som lever får se....god natt!

RSS 2.0