CHOGM, Lenita och min fina mixer

Mitt bästa köp hittills, jag har köpt en mixer, den är så fin och vit och gör värsta grymma smoothies, mmmmmm me like.

Det är CHOGM vecka i Kampala, Commonwealth Heads of Government Meeting, de har tjatat om det i typ ett år och nu är det äntligen dags, Bettan (Queen Elizabeth II) kommer till stan, och security är helt sjukt tight, man kan inte röra sig någonstans i stan. Det är till och med public holiday på torsdag och fredag, så det är omöjligt att få nåt jobb gjort också. Äntligen är mitt samarbete med Makerere slut. De var så jäkla slow mo, och det slutade med att jag gjorde över hälften (72,7%) av all data entry (300 questionnaires) och de var tre pers! Men men, det får gå...

Lenita är här och det är ju mys såklart. Vi hängde vid pool idag och köpte ett par hundra kilo frukt och grönt till den nya mixern....det blev så tungt att vi var tvungna att ta en taxi från marknaden.

På söndag kommer Maria, min kollega som jobbar i Dar es Salaam och så ska vi alla fyra flickor åka till Murchison Falls national park och kolla på lite djur och så. Sen på vägen hem ska jag hälsa på mitt fadderbarn i Masindi. Fullt upp hela tiden, tiden kommer att gå jättefort fram till jul känner jag.

Men jag har ont i ryggen nu av allt sittande.

Puss

Clarification

Ok, it seems to me that some people have been upset about certain things I've been writing, calling it 'swedish crap' or whatever. Now let me make some things very clear. This is my own personal page, a sort of diary, meant for my friends at home to read and see how Im doing and what I'm going through down in Africa. For those not familiar with Swedish norms and humour, let me tell y'all that we use a lot of irony and sarcasm, something that many other does not (unfortunately) understand. Take it for what it is, it's my diary and I don't want to hear that it's crap, don't go personal, cause Im writing exactly what I feel and think, and Im not a crappy person.

That's all about that.

Nu kan jag skriva svenska igen da....orka halla pa.

Jag ar i Entebbe, har spenderat natten pa en nice resort, sista natten med parents. Vi har haft en superskon helg pa Ssese Islands, mycket avkopplande, kanske just for att det verkligen inte finns NAGOT att gora dar, det ar bara lugnt och skont och strand och sol. Jag behovde det, kan jag saga, jobbet har varit CP, har brakat som fan med Makerere, de vill ha mer pengar. Verkar som att jag far gora sista delen av faltarbetet sjalv, for glom att de kommer fa nagra mer pengar. Hatar verkligen professorn dar, han ger mig illamaende.

Har varit i Gulu ocksa, det var nice, hos min Ugandiska familj. Sen var jag i Nairobi en svang, bara 2 dagar, pa project meeting.


Jag ar lite stressad, men jag ska skriva mer snart. Lenita kommer pa fredag!!


RSS 2.0