Onsdag 29/7 - 32 dagar kvar

Igår: sprang 5 km UTAN musik!!!! iPoden börjar lägga av, den vägrade, men efter en natts betänketid och vila valde den idag att fungera igen. Kanske borde köpa en ny, för tänk om det händer på dagen D!!!

Idag: Pappa här. Jag tog 5 km och han det dubbla...ångest. Men han är en rutinerad löpare (en sisådär 55 års erfarenhet) och gav mig många bra tips.

Milen på fredag efter en dags vila.

Peppet är definitivt tillbaka!!!

Träningsdagbok

Måndag 27 juli - 33 dagar kvar till Tjejmilen:

Gick en runda på morgonen innan frukost, det var segt och min mage kurrade hela tiden.
Efter Gordon Ramsay's kitchen nightmares kl 20.00 skulle jag sticka ut på 5 km...fick panik då min iPod vägrade fungera, hur ska jag kunna springa utan musik? Jag har downloadad värsta pepp-musiken, bl a E-type hahaha, men fatta vilken energi man får av "Campione" eller? Men jag reseta i alla fall hela skiten och kom iväg på en runda i skogen, hälften asfalt, hälften grus, ganska liknande Tjejmilen banan tror jag. 29 minuter tog det, och det är jag nöjd med. Det är mindre än 6 minuter per kilometer, och målet är ju 60 minuter på 10 km.

Sjukt sugen på cigg, men icke!

Tråkigt

Jag har helt enkelt inget roligt att berätta så det är därför jag är tyst. Baggaget är tillbaka, och reseförsäkringen var till och med så schysst att de gav mig tillbaka pengar för mina "jag-får-shoppa-för-mitt-baggage-är-borta-och-jag-är-deprimerad" inköp av svindyrt Dior-smink på exklusiva Selfridges.

Det är 35 dagar kvar till Tjejmilen, och jag tror att det kommer att gå bra. Måndagen var kris-dag med martini, rödvin och 1 paket cigg    


och på tisdagen var jag såklart bakis, men om man bortser från det lilla missödet så har veckans träning gått relativt bra.

Onsdag: sprang 2,5 km
Torsdag: sprang 5 km
Lördag: sprang 10 km (jag säger inte hur långt tid det tog, för det var dåligt...men jag satsar på 60 minuter den 30 augusti i alla fall)
Söndag: gått 5 km

10 km kan jag tyvärr bara göra 1 gång i veckan, för det tar ett par dagar för min handikappade fot att återhämta sig efter en såndan ansträngning. Funderar annars på att försöka mig på 12 km eller nåt sånt, så att 10 km sen känns fjuttigt när det väl är dags.

RSS 2.0