Terrible and heartless?

Är det jag det? Ja det sä vi

B to the E to the Y to the ....

Denna heta donna ska jag se i Scandinavium den 11 maj!!!

Puss på Bootylicious


Happy birthday, love


Min weekend

var helt lovely!! Det regnade bara lite grand på fredagen, och det gjorde ingenting, för då smet vi in på en bar och drack champagne och väntade tills det slutade.



Som här, när vi är på väg till Sitges, en liten pittoresk strandstad söder om Barcelona. Bara ta bilen och sticka, vinden i håret och delfinballongen ut genom fönstret. Det har varit ganska mycket så på sistone, den totala känslan av frihet och av att vara till freds. Det är det bästa.



Såhär såg det ut i Sitges.



Jag gillar Barcelona väldigt mycket, kanske på grund av det goda sällskapet. Trots att det slutade med att vi bodde hos Joans föräldrar hela tiden var det ändå ganska trevligt. Men jag blir så förvirrad av all katalanska, som en blandning av franska och spanska.

Sån här lägenhet vill jag ha:



Fint va?!

Peace and love!

Weather forecast

Väderprognos för Barcelona, är det ett skämt? Jag kommer sent torsdag och åker måndag...

THU Apr 16     mostly sunny 17 C


FRI Apr 17        few showers17 C


SAT Apr 18        light rain  16 C


SUN Apr 19      light rain 16 C



MON Apr 20      light rain 17 C



TUE Apr 21    partly cloudy 18 C


WED Apr 22   sunny 18 C

Isn't he gorgeous??



Han e så fiiiiiiiiiin!!

Ytlig

Jag är så himla lycklig för jag har köpt och fått på mig (och de sitter inte ens tajt som ett ålskinn) ett par byxor i stl 29, det har jag nog inte på flera år! Jag tog in ett par i stl 32 i provrummet. Man får glädjas åt det lilla. Och bara en vecka kvar till Barna! Nu går jag i alla fall på påsklov.

Ja de sä vi

Livet i korridor



Och kanske dagens i-landsproblem:

Trött och hängig kommer jag äntligen ur sängen, släpar mig till köket och ska sätta på en stor kopp starkt svart supergott zoegas hacienda rättvisemärkt och ekologiskt kaffe för att vakna till liv. Det är slut! Eller nästan, någon har varit så vänlig och lämnat kvar ett par korn i botten av förpackningen.

Dejt

I morgon har jag dejt med min chef, UTANFÖR universitetsområdet. Han säger att han har planer för min framtid. En caffe latte kan det väl vara värt, tyckte han. Spännande....




Obama is God

Jag älskar honom, jag bara helt fullkomligt älskar Obama! Har ni inte sett honom? Hört honom? Jag beundrar människor som är skickliga talare, som inte läser innantill och som kan fånga en publik (Hitler var i och för sig också en god retoriker...) Tittar på honom just nu, ett live-framträdande i samband med G20-mötet i London. LIVE!!! Tänk er, inga utrymmen för misstag, och han bara är så BRAAAA, han säger helt rätt saker, han svarar på alla frågor, han flörtar med journalisterna och skämtar med dem och alla skrattar. Hans entourage på 500 personer måste ju bara betyda en sak, att han är en väldigt viktig person, nästan övermänsklig, änglalik, Messias....
Så, Barack, snälla, snälla, gör oss inte besvikna....


RSS 2.0