Easy Jet skit

De kanske har tappat bort min resväska...den är bara borta, completely disappeared from the earth's surface....
Jag vill inte att ni ska tro att jag är ytlig, men jag är så bitter över alla mina SAKER som bara är BORTA!!

Här är ett urval:

Min favvo DKNY väska
Svarta supersköna ballerinaskor
Splitternya högklackade partypjucks, inhandlade dagen innan avresa
Metallic pumps från Uganda
Plattång
Fön
Kamera
Min fina Mango klocka
Allt smink
Rakhyvel
Svindyr decolletage-creme från Estée Lauder
Idealiste creme plus ögoncreme från Estée Lauder
Assköna svarta shorts från Monki
Grym tajt kjol med hög midja
Kims klänning med paljetter
3 olika hårprodukter
Mitt fina Uganda halsband som kvinnocooperativet gjort av tidningspapper
Favvochinos (de som till min stora glädje är i stl 29)
Helt ny bikini
Mobilladdare

Easy Jet-jävlarna har inte ens ett nummer man kan ringa, man får maila. Jag mailade igår. De svarade att de kommer att: endeavour to respond to you with more details within 14 days of receipt of this acknowledgement. Folksam ger mig 1000 kr som plåster på såret. Suckers!!!

För er som minns blev jag av med en necessär full med smink och krämer i februari. Bara att köpa nytt igen då. Det är ju ändå bara prylar...

Vacation

The war is over, sären har åkt hem, jag har städat och putsat och fejat och sprejat doftspray och gett en hel kundvagn med grejer till erikshjälpen...

Vart midsommarhelgen plus några dagar till ska spenderas ser ni på bilden...

Njut av årets längsta dag...muak!


eländet fortsätter

I natt sov jag bakom två stänga dörrar och med öronproppar, men kunde fortfarande känna basen inom mig. När jag kom ut i morse var det översvämning i hela korridoren, krossade flaskor, fimpar...och lukten av halvgammal fylla är påtaglig, ni vet en blandning av öl, sprit, svett och cigarettrök. Står två meniga människor precis vid dörren, klockan är 06.00,  och jag frågar vad som hänt....det ena mongot svarar med tysk accent: A shower hahahahahahaha. Fan va kul liksom. Hör att bitchen som bad om ursäkt för i söndags är vaken (det är för övrigt också hon som går och knackar på folks dörrar mitt i natten och ber att få låna toan, för hon vågar inte bajsa när hennes pojkvän är där), fast hon vet också att jag är vaken, så hon smyger lite, men jag är inte den som är tappad bakom en vagn, så jag väntar ut henne. När hon sticker ut huvudet, ser mig och försöker snabbt dra tillbaka det, men då jävlar är det för sent lilla gumman.

Jag hade tänkt mig följande scenario i mitt huvud:
Jag: Hey bitch!
Bitch: eeeeeh....
Jag: Who is gonna clean here?
Bitch: We were gonna clean later...
Jag: Later? LATER??? Im gonna have my breakfast here NOW, bitch! You better clean up here now bitch or I fucking drag you of of that room and sweep the floor with your fake blond hair.

Och sen gör jag det...moppar golvet med hennes hår.

Okej, det var nästan så det gick till........nästan.

Men jag har hämnats....I köket fanns en ryggsäck, en regnjacka, ett par skor och ett par högtalare...jag tog alltihop och gömde i mitt rum, hihihihihihih.....

Boiling

Jag är så ARG att jag kokar. Detta är ingen bra start på veckan. Igår kväll blev min bil vandaliserad i Hovshaga, nån hade slängt en blomkruka på bilen så den var helt full av jord. EU-valet blev en besvikelse, Europa blir alltmer blått.
Men det absolut värsta är mina omogna, egoistiska, dumma jävla grisar till korridorsgrannar. Det har varit ett enda långt festande sedan i fredags, och jag, oförmögen att bara låta skiten vara och leva i skiten tills de som borde städa upp det gör det, har städat efter dem två dagar i rad. Kommer hem igår kväll, joinar två icke-grisar i städningen...moppar golv och  rensar upp. Då kommer svinen hem...vi tänkte ha lite folk här i kväll...!!!!!!! JAHAAAA!!!! Jag går in till mig och kollar på film, lite oroad över det tilltagande oljudet från köket. Vid klockan 2 är festen i full gång, jag får nog, går ut och stänger dörrarna om dom, men det hjälper inte. Till halv fem håller de på!!! Tyvärr pratar vi inte om vanliga partyglada vuxna människor här utan vi pratar om utvecklingsstörda spanjorer, riktiga jävla retards som helt saknar gränser. För vem tycker att det är kul att slänga upp folks cyklar på taket av förrådet? Att dra upp blommor ur jorden och trycka in dem i folk brevlådor? Att köra varandra fram och tillbaka på en kontorsstol och krocka med väggen? Att koka korv i den gemensamma vattenkokaren? Att hälla vatten under någons dörr? Att klottra på väggar och lampor? Att gå på styltor i korridoren klockan fyra? Det är okej om man är fem, men fan inte om man är 25! Blir så jävla trött på morsgrisar som aldrig har bott hemifrån och tror att nån (jag) kommer att städa upp din skit! Vill ni att jag ska torka er i röven också eller? NI ÄR SÅ ÄCKLIGA, SVIIIIIIIIN!!!!

I fucking had it, pendejos de mierda, pinches mongoles, hijos de puta!!!! Åk hem nu och jag hoppas att jag slipper se er ever!

Ska starta ett utbytesstudentsfientligt parti inför nästa val. Erasmus suger fett.

RSS 2.0