Mbarara

Jag har forflyttat mig to the wild wild western part of Uganda, det ar har ifran alla med de stora rumporna kommer, the land of milk, hehe (aven presidentens och vissa andras hemtrakter)....sa ni kan ju tanka er att alla ar kara i mig. Helt arligt, det ar ju inte bara ett par stycken som sager det, som i Kampala, utan ALLA....welcome home typ, mohahaha!
Projektet gar at helvete, mina assistenter har inte kommit annu, jag blir sa trott...Emil fick ryck igar och ringde till javla Makerere och skallde ut dom....men arligt, det har gatt nastan sex veckor nu!
Jag och Erre och var van akte hit i lordags, var pa brollop (mycket komiskt, vi fick halla god min och ata inalvsmat och annat konstigt med handerna) sen ute och festade i Mbarara town, till typ fem pa morgonen, riktigt kul! Erre och vannen akte tidigt i mandags, sa nu har jag hangt har sjalv i tva dagar, men det ar ganska roligt, men jag kan inte riktigt med all uppmarksamhet, jag blir shy. Igar var det nan local government chairman som skulle ha med mig pa nagon prisutdelningscermoni for deras fotbollslag, de tvingade mig att halla tal och hela grejen, akta pinsamt. Sen var jag tvungen att ata mer acklig mat (med handerna), jag forsokte saga att jag precis hade atit lunch, men de bara tittade pa mig uppifran och ner och sa att det skulle nog inte gora mig illa att ata lite mera. Riktigt riktigt roligt ar det, fast ibland blir jag bara sa trott pa u-lands misaren. Skont med Kampala igen i morgon, till min fina lagenhet. Jag bor pa ett hotell nu och bara har en TV-kanal, men man kan inte andra sjalv, utan det beror pa vad de i receptionen kollar pa.

Nu ska jag till en boy school dar bade var egen President Museveni och Rwanda's Paul Kagame har studerat.

Jag har kopt ett schampo som ger mig huvudvark.

Kommentarer
Postat av: Mia

aha men då kommer jag då!Alla behöver ju lite attention now&then lixom ;) puss på hips don´t lie

2007-10-24 @ 15:02:46
Postat av: African Queen

Ah men du kanske ar valkommen. Puss pa Bahima (cattle keepers) Women!

2007-10-25 @ 11:50:17
Postat av: Baba

ja men jag har precis pratat med din lilla mamma...
snart kommer vi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2007-10-25 @ 22:32:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0