57 kilo...

...nej det är inte min vikt (I Wish though...) utan de är mitt bagages vikt. Fattar inte att det var så mycket...helt sjukt...KLM tar 30 euro per kilo, vilket gjorde att jag hamnade att betala den nätta summan av 7500 KRONOR!!!! Ganska kul, grymt bra humör jag var på sen, med tanke på att jag redan var på TOPP, yeah right, tjutattack på schemat på Kastrup, det är brrrraaaaa...! Sen ännu mer tjutattack pga alla o'boy barn (jag vill HA!) på Amsterdams flygplats, men men det får gå. Jag trodde jag skulle vara i denna svackan ett tag nu, men bara att kliva av planet i Entebbe och andas in Uganda-luft igen (varm, söt och lite bränt...), gjorde att allt kändes mycket bättre. Angelo hämtademig och vägen från Entebbe till Kampala är bara såååå härlig att åka! Tänkte ganska mycket på första gången jag åkte den sträckan, i mars, jag var helt skräckslagen, allt var bara så MÖRKT! Mycket förändrades under de sex veckorna...och nu vet jag inte om det var for the better or worse. Eller om jag rent av inte hade åkt till Uganda över huvudtaget den första gången...undrar hur mitt liv hade sett ut då? Men orka undra. Nu är jag där jag är...och det är härligt på sitt eget speciella sätt måste jag säga...värmen, svettlukten och alla människor som är glada och härliga och pratar med en. I like, I really do!
Jag orkade inte börja jobba idag...det närmaste jobb jag kom var att jag köpte de tre största tidningarna och läste (nåväl, skummade) igenom debattsidorna.  Handlade mat och grejer och käkade lunch med Angelo. Se packade jag upp och hängde i min fina lägenhet....så jäkla nöjd! Två sovrum, två badrum, nice living room, snyggt kök med ALLT (var orolig att de inte skulle finnas kaffebryggare), internet, pool, gym (med personal trainer), bar och massa annat kul (bilder kommer snart...orkar inte nu)! Det bästa är dock att det ligger i Bugolobi, mitt favvo hood, som har värsta schyssta frukt och grönsaksmarknaden varje dag...så klart att jag drog dit det första jag gjorde i morse, köpte ett helt lass med ananas, melon, bananer, papaya och mango....mmmm. Var en sväng på Red Chilli nu i kväll. Så annorlunda allt är nu. Jag minns alla de gånger jag brukade tjuta ut med Angelo för att jag saknade R så himla mycket. Det var då, nu är nu.
Imorrn ska jag till mitt gym, sen ut till Makerere University och fixa och installera mig i mitt nya office. Ser fram emot helgen, det blir casino och utgång, club Silk eller Ange Noir, goa Winnie kommer till Kampala och we're gonna rock the place, förmodligen kommer vi hamna i skvallerblaskan 'Red Pepper', men det får gå... Sen på söndag ska jag till kyrkan, måste få lite inner peace och forgiveness. Det ska bli min nya söndagstradition...först church på morgonen och sen barbecue på Red Chilli på kvällen. Gutt!

Jag saknar dig och dig och dig och dig och dig!

Puss

Kommentarer
Postat av: tant

Men du e så BRA Anna!!!!

2007-09-19 @ 01:35:36
Postat av: Annika

Hej Anna! Kul du skriver. Kommer läsa din blogg varje dag nu. Du är alltså i Afrika?! Spännande. Imponerad av att du vågar.. men det är väl jag som inte kan så mycket om just Afrika som tänker på Sydafrikas kriminalitet och så. Hoppas du har det bra iallafall. Kram Annika (som gick i samma klass som Mers, ja, jag tror du vet:))

2007-09-19 @ 18:48:55
URL: http://pippiskompis.blogspot.com
Postat av: Anonym

Jo det är faktiskt precis som man tror att det är...men det är ok, jag trivs...kände att det var dags för miljöbyte. Hoppas att du också har det bra!
Klart jag vet vem Annika är...samma klass som Mers, hehe...:)

2007-09-19 @ 21:38:40
Postat av: Emre

Hmm....fortfarande SÅ JÄVLA AVIS! Anna, du e bäst!!!
Hälsa Angelo, eller kalla honom "Moosiiruuuu!"
Seni düsünyorum canim benim!

2007-09-24 @ 14:29:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0