Barna!!

Bokat och klart! Jag ska till Barcelona i april! Jag längtar, särskilt idag när snön yr utanför fönstret och det mesta runt omkring mig är grått och det mesta inuti mig är broken och mest av allt vill jag bara röka och dricka vin. Jag saknar min Mers också (det hänger lite ihop med vinet och rökat), så himla mycket saknar jag. 3 veckor kvar bara!




It is never too late

Kommentarer
Postat av: Emelie

Nämen ska du bli faster??????????



Åh fina Anna, jag vill så gärna trffa dig, dricka massvis med vin och bara prata, prata, prata. Eller ta en weekend till Paris! Varför har man inte obegränsat med tid och pengar för? Men vad underbart med Barcelona. Jag önskar att jag kom dit någon gång, typiskt en sådan stad som jag hela tien tänker att jag ska åka till och sen slutar det med att jag kliver av på CDG och tar RERen in till baguetter, rödtjut och ännu en tripp till Jardin du Luxembourg...nåja, endera dagen.



SYND att det inte blev Malmö, men grattis till jobbet och Växjö är galet nära ändå (ja, Tomelilla var närmre, men Ugana längre). Jag får väl helt enkelt ta och komma upp innan vi når tvåårsgränsen igen!



Kramar

2009-03-24 @ 17:37:12
URL: http://greiddnos.blogspot.com
Postat av: Bella

underbara älskade barcelona...

kollar bara runt lite!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0